1. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF):


1.1.Tortafoto.eu-ról történő vásárlás:


Csak elektronikus úton az Interneten a www.tortafoto.eu weboldalon keresztül lehet vásárolni. A terméket a megrendelőlap menüpontra klikkelve lehet kiválasztani ill. a kép feltöltése részben tudja a saját képét feltölteni. A megrendelő űrlap kitöltésével lehet magát a rendelést elküldeni.


Jelenleg online megtekinthető a www.tortafoto.eu oldalon.

TORTA-FOTÓ.

9423 Ágfalva, Patak utca 45.; adószám: 678525512-1-28; Nyilv.sz.: 58855269   Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-113565/2017.    Kapcsolattartó: Boér Csaba. (a továbbiakban: Tortafoto.eu fejleszti és működteti). A webáruház az Internet hálózatán a www.tortafoto.eu URL alatt érhető el.

Szerződés nyelve: Magyar (Hungarian)

A szerződést a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja. A megrendeléseket rendszerünk tárolja – elektronikus formában,
Kérés esetén megrendeléséről a megrendelés számának tudatában másolatot tudunk küldeni elektronikus formában.

A minimális rendelési összeg nincsen.


Szállítás várható teljesítése:

A rendeléseket 1-2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

1.2. Kézbesítési díjazás:
Egységesen előre utalással: 1160 Ft az ország egész területére.

Egységesen utánvétellel: 1360 Ft az ország egész területére.


2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:
2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.
2.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
2.3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.


3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)
3.1. A Tortafoto.eu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Tortafoto.eu felelősséget nem vállal.
3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.
3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
3.6. A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! A fizetés készpénzben a futárszolgálatnak (utánvét) ill. banki előreutalással történhet.
3.7. A futárköltség az ország egész területére bruttó 1160 Ft, utánvételes fizetés esetén pedig 1360 Ft melyet hozzá kell adni a rendelési összeghez. A Tortafoto.eu a kiszállítást alvállalkozókkal Trans-o-flex (TOF futárszolgálat) végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).
3.8. Az oldalon feltüntettet árak minden esetben a bruttó árak.
3.9. Hiányos elérhetőség esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!
3.11. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:

 • – Ha  hibás adatokat rögzített, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze a  tortafoto.eu@gmail.com e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket.4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
4.1. A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • – Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott állapotban érkezik vissza  tortafoto.eu-hoz.


 • – Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
 • – Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
  • – Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.


 • – A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre is.
 • – Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
 • – Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
 • – Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja:kattintson ide.


4.2. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.

4.3. A Tortafoto.eu oldalon kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A tortafoto.eu követelheti a fogyasztótól az áru(k) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

4.4. Elektronikus vásárlásnál, ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a megrendelőhöz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.

4.5. Nem alkalmazható az elállási jog ( 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján) a következő termékköröknél:

 • – Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)
 • – Előre meghatározott időpontra szóló hotelszoba, vagy szálláshely foglalás esetén.
 • – Repülőjegy foglalás, gépkocsi kölcsönzés, koncertjegy, vagy belépő vásárlása esetén.
 • – Gyorsan romló élelmiszerek vásárlása esetén.
 • – Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék. Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállási jogával.

Bővebb információ: http://www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasi_hianya.html


5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
5.1. A Tortafoto.eu-ról való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
5.2. A Tortafoto.eu  semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • – Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.


 • – Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a tortafoto.eu oldal akadálytalan működését és a vásárlást.
 • – Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • – Bármely levél – függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • – Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • – Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.


5.3. A tortafoto.eu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a tortafoto.eu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5.5 Egyedül a vásárló felelős a Tortafoto.eu oldalra való kapcsolódásáért és a Tortafoto.eu oldalon való vásárlásért.
5.6. A Tortafoto.eu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
5.7. A Tortafoto.eu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Tortafoto.eu oldalon történt megjelentés időpontjától lép életbe.
5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Tortafoto.eu oldalon. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
5.9. A Tortafoto.eu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Tortafoto.eu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
5.10. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Tortafoto.eu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Tortafoto.eu birtokolják az oldalainkon látható információkat. A Tortafoto.eu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Hivatkozások a Tortafoto.eu-ra

Tortafoto.eu-ra mutató internetes hivatkozást helyez el, abban az esetben, ha valaki a Tortafoto.eu-ot, oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként – mintegy saját oldalainak részeként – akarja futtatni, akkor ki kell kérnie az engedélyünket. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a Tortafoto.eu hírnevének és érdekeinek.

A weboldalon található anyagok kizárólag a Tortafoto.eu írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel.